Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

BILLETTER VIP CLUB OG SUMMITBAR 002

VIP billetter

Du kan få en fantastisk "VIP Experience" i Kvitfjell med de 2 forskjellige VIP tilbudene. Se under for informasjon om hvert enkelt tilbud.

VIP Club Kvitfjell

Kombiner underholdning, store idrettsprestasjoner og komfort i vårt flotte VIP-telt i målområdet i Kvitfjell.
Vi serverer en smakfull buffet med mat fra lokale aktører, samt varme og kalde drikker (2 enheter øl/vin/mineralvann inkludert). Det vil være en egen bar i teltet med godt utvalg for store og små.

Teltet er godt oppvarmet og ligger plassert midt i hjertet av publikumsområdet. Du har god utsikt til arenaen, og mulighet til å benytte seter på tribunen, så fremt det er plass. Det er også et eget avgrenset uteområdet for bare VIP gjestene.I teltet vil det være et eget program som går fra morgen til kveld med underholdningsinnslag, intervjuer mm.

Vi har designet en VIP-pakke, ideell som gave til dine kunder eller partnere, beste ansatte eller for deg selv å nyte som en unik opplevelse med familie og venner.

Dette er en helt spesiell helg med sport, underholdning, alpinstjerner, og kulinariske herligheter i de magiske omgivelsene til World Cup Kvitfjell som du ikke vil gå glipp av.


Summit BAR

Opplev verdens beste kvinnelige alpinister fra midt i bakken!
På toppen av det råeste hoppet i løypa, Russispranget, bygges det opp et telt med egen privat tribune og storskjerm. Det vil være lett servering i teltet (2 enheter øl/vin/mineralvann inkludert, enheter utover 2 kan kjøpes i baren). Her kommer du tett på action samtidig som du kan følge hele løpet på storskjerm. Det vil være egen speaker og underholdningsinnslag i teltet.

Etter rennet er ferdig vil det bli en privat "afterski" i teltet med DJ.

Du kan ankomme teltet enten med ski eller til fots. Russispranget ligger rett nedenfor mellomstasjonen på Kvitfjell, og det tar ca 5minutter å gå ned til teltet.

Se også

Banner mal Webside Summit BAR

En unik arena

Les mer
Banner mal Webside VIP CLUB

VIP Club Kvitfjell

Les mer

World Cup Kvitfjell

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
MAIN Playroom
Logo dark 002
Innovasjon norge
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002