Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Om oss

Banner mal Webside Om oss

Summit Kvitfjell - næringslivsuka på snø

Hafjell-Kvitfjell Alpin arrangerer FIS Ski World Cup Kvitfjell
og i 2023 utviklet vi SummitKvitfjell – Næringslivsuka på snø

Hafjell-Kvitfjell Alpin AS har som formål og forberede og fremme søknader om større internasjonale alpine arrangement i regionen. Vår visjon er å skape fremtidens World Cup Opplevelser.

For å komme dit er vår ambisjon å levere verdens beste World Cup-opplevelser ved å skape en ekte og energifull opplevelse for alle, sikre verdens beste sportslige gjennomføring og tilrettelegge for nyskapning og utvikling av arrangementet.

HKA har arrangert WC renn hvert år etter OL i 1994.

Skal vi nå vår visjon må vi tenkte nytt, utvikle oss, og skape en arena som gir en opplevelse utenom det vanlige som alle ønsker å være en del av.

Våre verdier:

Nytenkende
Vi tenker fremover og søker utvikling for å drive World Cup Kvitfjell- opplevelsen fremover og skape attraktive rammer for våre gjester, deltakere og samarbeidspartner.

Dedikert
Vi brenner for å skape World Cup-opplevelser utenom det vanlige og gir det lille ekstra i møte med våre gjester, deltakere og samarbeidspartnere.

Ansvarlig
Vi har erfaring og faglig kompetanse. Sammen med sunn drift skaper vi trygge og ansvarlige rammer for World Cup Kvitfjell og alle som er del av opplevelsen.

Vi skal skape framtidens World Cup opplevelse, og her blir Summit Kvitfjell, Næringslivsuka på snø sentralt!

I 2022 skapte vi en helt ny møteplass for lokalt og nasjonalt næringsliv i tilknytning til FIS Ski World Cup Kvitfjell; næringslivskonferansen "Russispranget". I 2023 utviklet vi dette videre i samarbeid med Visit Lillehammer. Reiselivskonferansen Snowball kom inn i WC uka, og vi gjennomførte en todagers konferanse i en ramme av snø under Summit Kvitfjell. I 2024 lanserer vi Den Nasjonale Vinterkonferansen.

Vi har ambisjoner om å skape en arena hvor ledere, gründere, vekstbedrifter og noen av våre ledende politikere kan samles for å dele og inspirere hverandre til å stå sterkere i møte med morgendagens krav til et mer innovativt og bærekraftig reise- og næringsliv. Med Norges største hytteområde i og rundt Kvitfjell er det flere deltidsinnbyggere som også treffer rett i målgruppen vår.

Summit Kvitfjell leverer verdiskapende opplevelser på snø. Vi har fokus på profesjonalitet og bærekraft i alle ledd av gjennomføringen. Summit Kvitfjell er en unik møteplass for å knytte kontakter, bygge kultur, og oppleve helt rå prestasjoner ute i World Cup løypa.

Det er Hafjell-Kvitfjell Alpin sammen med Visit Lillehammer som står bak Summit Kvitfjell. Sammen skal vi utvikle næringslivsuka på snø for å gi merverdi for våre gjester, kunder og samarbeidspartnere.

Vi håper og se deg i uke 9 2024 på Summit Kvitfjell!

Visit Lillehammer

Visit Lillehammer er et destinasjonsselskap for reiselivsnæringen i kommunene Lillehammer, Øyer, Gausdal, Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, samt Sjusjøen i Ringsaker kommune. Visit Lillehammer er et koordinerende markedsorgan som skal legge til rette for lønnsomme bedrifter gjennom formidling av markedskunnskap og gjennomføring av felles markedsføringstiltak. Selskapet skal bidra til at Lillehammer og Gudbrandsdalen utvikles til et enda bedre reisemål gjennom videreutvikling av produkter og opplevelser, og fremme regionen som et foretrukket arrangørsted og attraktivt reisemål for ferie- og fritidsreiser. Visit Lillehammer ble i 2018 merket som et bærekraftig reisemål og har siden 2010 stått som arrangør av Snowballkonferansen.

Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin