Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Billetter

Banner mal Webside Billetter
Billettknapper Summit Kvitfjell

Todagerspass

Den Nasjonale Vinterkonferansen

Kjøp nå
Billettknapper Summit Kvitfjell2

Dagspass

Den Nasjonale Vinterkonferansen

Kjøp nå
Billettknapper Summit Kvitfjell3

Student dagspass

Den Nasjonale Vinterkonferansen

Kjøp nå
Billettknapper Summit Kvitfjell4

Student todagerspass

Den Nasjonale Vinterkonferansen

Kjøp nå
Billettknapper5

VIP Experience

VIP Club Kvitfjell

Kjøp nå
Billettknapper6

VIP Experience

Summit BAR

Kjøp nå

Summit Kvitfjell - Den Nasjonale Vinterkonferansen
Sted:
Arrangeres i VIP-arenaen i målområdet
Dag 1
29. februar er det faglige innholdet rettet mot reiselivet. Her settes søkelyset på bærekraftig destinasjonsutvikling.
Det serveres kaffe/te ved ankomst, og lunsjen serveres like før klokken 11.00 og kan nytes tett på FIS Ski World Cup utfor-trening for kvinner i målområdet.
Etter konferansen vil du kunne delta på en spennende dine-around i Ringebu. Du må kjøpe egen billett for å delta på dette kveldsarrangementet.
Dag 2
1. mars er det faglige innholdet rettet mot næringslivet generelt med fokus på prestasjonskultur og bærekraftig utvikling og vekst.
Det serveres kaffe/te ved ankomst, og lunsjen serveres like før klokken 11.00 og kan nytes tett på FIS Ski World Cup utfor-trening for kvinner i målområdet.
Etter konferansen arrangerer vi en after-work inne i VIP-arena før vi trekker ut i oppvarmede telt på World Cup torget. Kvelden avsluttes med 30-års jubileumsmarkering av OL på Lillehammer inne igjen klokken 19.00.

Ved kjøp av todagerspass eller dagspass til dag 2 er OL markeringen på fredag 1. mars inkludert i billetten.

Dine-Around 29. Februar
Mer informasjon og billetter gjøres tilgjengelig snart

30-års markering av OL på Lillehammer
Sted:
Arrangeres i VIP-arenaen i målområdet
Sammen med Ringebu kommune produserer vi en OL forestilling - et kjært tilbakeblikk på oppbyggingen og gjennomføringen av den store begivenheten i 1994.
Mer informasjon og billetter gjøres tilgjengelig snart
Fredag 1. mars: Forestilling i VIP-arena 19.00- 20.00
Lørdag 2. mars: Forestilling i VIP-arena 19.30 – 20.30 etterfulgt av sportslige tilbakeblikk med våre alpinlegender. Dørene stenger 22.00.

VIP Club Kvitfjell
Lørdag 02.03 og søndag 03.03
Dette er den perfekte arena for pleie av kunderelasjoner eller en unik opplevelse å by på til dine ansatte.
En eksklusiv VIP-opplevelse hvor vi serverer mat fra Annis, har egen bar, samt tilbyr underholdning på scenen hvor stemningen bygges opp frem til rennstart med ulike innslag. Vi har også egen DJ, og våre gjester får unike møter med våre alpinstjerner. Vi åpner 2 timer før rennstart, og her vil det være god stemning med god musikk også etter rennet er avsluttet.

Arenaen er godt oppvarmet og ligger plassert midt i hjertet av publikumsområdet. Du har god utsikt til World-Cup torget, og mulighet til å benytte seter på tribunen, så lenge det er plass. Det er også et eget avgrenset uteområdet for bare VIP gjestene.

Grupper på 8 eller flere kan reservere eget bord.
Kjøper du VIP billetter i gave, så ta kontakt med Marie så sender vi deg et gavekort du kan printe ut selv. Enkeltbillett inkluderer 2 enheter øl/vin/mineralvann, enheter utover disse 2 kan kjøpes i baren.

Summit BAR
Opplev verdens beste alpinister midt i bakken! Dette er vår spektakulære VIP-tribune hvor gjestene får en ekstraordinær opplevelse tett på hoppet «Russispranget». Dette er en helt unik arena som du både kan kjøpe enkeltbilletter til, og også leie for private tilstelninger. Denne arenaen er 150 kvm stort med flott uteplass foran, samt serveringspunkter og teknisk pakke for lyd, lys og bilde inne.

Dette er en formell og uformell møteplass for publikum og næringsliv. Kontakt oss gjerne om du har behov for å skreddersy opplevelsen for din bedrift eller dine gjester.

Lørdag 02.03 og søndag 03.03
Vi åpner 2 timer før renn-start, og vi har en egen oppkjøring til rennet med tett kontakt med trenere langs løypa, musikk, og intervjuer med tidligere alpinlegender. Det serveres pølser fra Annis, og vi har egen bar og DJ som spiller etter rennet er ferdig. Enkeltbillett inkluderer 2 enheter øl/vin/mineralvann, enheter utover disse 2 kan kjøpes i baren.

Du kan ankomme Summit BAR enten på ski eller til fots. Russispranget ligger like nedenfor mellomstasjonen på Kvitfjell, og det tar ca. 5 minutter å gå ned til lokalet.

Ønsker du å kjøpe billetter til VIP Club Kvitfjell eller Summit BAR under World Cup menn, 17 og 18 februar, så kan du gjøre det på www.worldcupkvitfjell.no fra og med 20. september.

  • Bilde Summit Kvitfjell 4
  • Bilde Summit Kvitfjell 1
  • Bilde Summit Kvitfjell 13
  • VIP Telt 2
  • VIP CLUB 5
  • Summit BAR 10
  • Summit BAR 8

Se også

Banner mal Webside Foredrag

Om konferansen

Les mer
Banner mal Webside VIP CLUB

VIP Club Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
MAIN Playroom
Logo dark 002
Innovasjon norge
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002