Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Historikk Snowballkonferansen

Banner mal Webside Historikk Snowballkonferansen

Snowballkonferansen er en årlig nasjonal reiselivskonferanse med tema destinasjonsutvikling, og ble arrangert første gang i 2010. Konferansen er en av tre nasjonale reiselivskonferanser og arrangeres hvert år i vinterhalvåret. Målgruppen for konferansen er reiselivsbedrifter, destinasjonsselskap, arrangører, FoU-miljøer og offentlige aktører.

Siste konferanse i 2021 var heldigitalt grunnet pandemien og hadde ca. 300 deltakere fra hele landet. I mars 2020 ble konferansen arrangert på Scandic Lillehammer Hotell med markering av konferansens 10-års jubileum.

Snowballkonferansen har vært lokalisert på hoteller i Lillehammer eller Hafjell gjennom de siste 10 årene. Antall deltakere har vært fra 150 til 250 personer. Det overordnede tema for konferansen har vært destinasjonsutvikling med ulike deltema for hvert år. Digitalisering, bærekraft, arrangement, historiefortelling, tilgjengelighet, matopplevelser, kulturopplevelser, fellesgoder og markedsføring er noen av temaene som har vært i fokus på Snowballkonferansen en eller flere ganger i løpet av årene.

Konferansen er en viktig møteplass for reiselivsnæringen og trekker deltakere fra hele landet med hovedtyngde av deltakere fra det sentrale Østlandsområdet.

Snowballl2020paneldebatt 1080x675
TIlbakeblikk på tidligere Snowballkonferanser

Se også

Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Konferansen

Konferansen 2023

Les mer
BANNERE SUMMIT KVITFJELL Kontakt oss

Kontakt oss

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin