Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Summit Kvitfjell

Banner mal Webside WCK
Foto: Anders Aasheim

Næringslivsuka på snø

Omringet av bratte fjell og snø ligger en arena skapt for vanvittige prestasjoner. I en sport som er høyteknologisk, preget av ekstrem presisjon og råskap, kjemper fryktløse utøvere om en plass på pallen i en av verdens tøffeste idrettsgrener. World Cup Kvitfjell danner med dette den perfekte rammen for Summit Kvitfjell.

Summit Kvitfjell er en arena skapt for både reiseliv- og næringslivsaktører regionalt og nasjonalt. Her samles ledere, gründere og vekstbedrifter samt noen av våre ledende politikere. Med Norges største hytteområde er det flere deltidsinnbyggere som også treffer rett i målgruppen vår. Vi er stolte av å samle alt det beste fra vår region på Norges råeste næringslivsuke.

I 2022 lanserte World Cup-arrangøren i Kvitfjell, næringslivskonferansen Russispranget. Denne fikk veldig gode tilbakemeldinger, og i 2023 etablerte vi Summit Kvitfjell, næringslivsuka på snø. Vi tror på at å samle aktører fra ulike næringer gir merverdi. Med Visit Lillehammer og den nasjonale reiselivskonferansen Snowball på laget hadde vi to spennende konferansedager som del av Summit Kvitfjell. I 2024 er to konferansedager blitt til Den Nasjonale Vinterkonferansen. Arrangørene Visit Lillehammer og Hafjell-Kvitfjell Alpin AS har i 2024 som mål å skape ytterligere verdiskapende opplevelser på snø. Sammen med sterke partnere som NHO Reiseliv, Innovasjon Norge, Innlandet Fylkeskommune, DNB og KPMG skaper vi en spennende todagers konferanse hvor idrett, reise- og næringsliv møtes for å inspireres, engasjeres, og lære av hverandre.

I tillegg til konferansen består Summit Kvitfjell av et enormt messeområde; World Cup torget, og to unike møteplasser på snø; Summit BAR og VIP Club Kvitfjell.

Med arena for å fremme merkevarer, unike møteplasser for reise- og næringslivet, samt arena for faglig påfyll, er vår ambisjon om å skape en attraktiv og unik næringslivsuke på snø!

Følg oss på LinkedIn, Instagram og Facebook for siste nytt!

Velkommen til Summit Kvitfjell!


Banner mal Webside Foredrag

Konferansen

Summit Kvitfjell - Den Nasjonale Vinterkonferansen

Les mer
Banner mal Webside VIP CLUB

VIP Club Kvitfjell

VIP experience

Les mer
BANNERE SUMMIT KVITFJELL World Cup Torget 1

World Cup Torget

En flott mulighet for å vise deg fram til 20.000 besøkende

Les mer

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Banner mal Webside VIP CLUB

VIP Club Kvitfjell

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin