Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

5 grunner til å delta

Banner 5 grunner til å delta

Lurer du på om du skal delta på konferansen?

HER ER 5 GODE GRUNNER TIL Å DELTA PÅ SUMMIT KVITFJELL - DEN NASJONALE VINTERKONFERANSEN

Vi samles for å dele eksklusiv kunnskap, taktikker, og handlingsrettede strategier for hvordan vi kan bygge, drive og skalere lønnsomme bedrifter på morgendagens markedsplass. En markedsplass preget av store krav til bærekraftig praksis på alle nivå.

1. Alt handler om nettverk
Vår konferanse handler ikke bare om foredrag, den handler om menneskene som deltar på den. Konferansen vår er et perfekt tidspunkt for å oppdage nye forretningsmuligheter, bygge ditt eget nettverk, og få de beste mulighetene for din merkevare/bedrift. Hvilket bedre sted å dele ideene dine, få verdifull tilbakemelding, og komme i kontakt med relevante mennesker?

2. Utvid kunnskapen din, lær og bli motivert
Vi leverer engasjerende og inspirerende faglig innhold med fokus på prestasjonskultur og bærekraftig destinasjonsutvikling. Vi trekker paralleller mellom næringsliv og idrett, og vi har med aktører som setter søkelys på konkrete tiltak for mer bærekraftig drift. Vår agenda inkluderer foredragsholdere som tilbyr innsikt og kunnskap om hvordan bygge sterke lag, samt hvordan du best kan tilpasse virksomheten din for å nå morgendagens kunder. Vår møteplass skal legge til rette for deling av erfaringer og kunnskap med mange mennesker fra ulike bransjer og næringer for å gi alle som deltar en verdifull opplevelse av å delta.

3. Bli inspirert av verdens beste
En annen fantastisk fordel med å delta på Den Nasjonale Vinterkonferansen er at du får oppleve FIS Ski World Cup Kvitfjell utfor-trening mens du nyter lunsj ute i målområdet. Verdens beste kvinnelige utøvere trener til helgens store konkurranse fra klokken 11.00 i den halsbrekkende World Cup løypa i Kvitfjell. Det å få være så tett på rå prestasjoner er i seg selv en motivasjon for å tørre, satse, utvikle seg, og prestere bedre selv! Ikke nok med det, men under utfortreningen får du servert nydelige smaksprøver fra to av verdens beste kokker. Tore Stalsberg og Sindre Hjelseth Fagermo fra det norske kokkelandslaget kommer til oss.

4. Opplev vår vakre destinasjon og Kvitfjell
Regionen vår strekker seg fra Lillehammer i sør til langt nord i Gudbrandsdalen midt i hjertet av Norge, og byr på dramatisk natur, små bygder, unike perler, lokale matopplevelser og gamle tradisjoner. I Lillehammer & Gudbrandsdalen får du gode bærekraftige reiseopplevelser. Visit Lillehammer ble i juni 2018, som den første byen og største regionen i Norge, merket som et bærekraftig reisemål etter Innovasjon Norges standard. Som del av konferansen inviterer vi deg torsdag kveld til en dine-around i Ringebu sentrum hvor du får oppleve noen av våre fantastiske mattradisjoner. Ønsker du en tur på ski? Ja da er vår konferansearena omringet av løyper for skientusiaster på alle nivå!

5. Bli med på 30års markeringen for OL på Lillehammer i 1994
I samarbeid med Ringebu kommune skapes en fantastisk musikalsk forestilling med tilbakeblikk på en av Norges store sportsbegivenheter, nemlig OL på Lillehammer i 1994. Forestillingen ledes av ingen ringere enn Arne Hjeltnes, og Dag Kolsrud er kunstnerisk ansvarlig. Forestillingen varer i 90 minutter, og byr på spennende samtaler med involverte aktører, musikalske innslag, og mange gode minner. Samaranch var IOC-president da Norge arrangerte OL på Lillehammer. Vi vil aldri glemme da han beskrev lekene med følgende engelske ord: «The best games ever». Han anbefalte faktisk i 2002 et nytt OL på norsk jord. «Regionen har alle anlegg på plass, og Norge huskes for de fantastiske tilskuerne» sa Samaranch.

Se også

Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Banner mal Webside Summit Kvitfjell

Konferansebilletter

Les mer
Banner Webside Mal OL

30 år på 94 minutter

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin