Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

En bærekraftig konferanse

Snow trees

8 grønne tiltak for bærekraftig konferanser

Vi ønsker å bevisstgjøre alle deltakere om å ta bærekraftige valg, og har derfor innført noen grønne tiltak under konferansen.

 1. BIDRA TIL MINDRE MATSVINN
  Ditt bidrag til å redusere matsvinn under konferansene er å spise opp maten din. Forsyn deg heller to ganger. Alle rester vil bli gjenbrukt og/eller lagt ut på appen «Too good to go».

 2. NYT MÅLTIDER FRA LOKALE PRODUSENTER
  Under konferansedagene vil det bli servert lunsj og pausemat basert på råvarer fra produsenter i Gudbrandsdalen.

 3. KAST AVFALL I RIKTIG BEHOLDER
  Noe søppel vil det bli med flere kaffepauser i løpet av to konferansedager. Husk å kaste avfall i riktig beholder slik at den kan gjenvinnes til fornuftige formål.

 4. LA BILEN STÅ HJEMME (HVIS MULIG)
  Vi har lagt til rette for buss eller tog mellom Lillehammer Stasjon og konferansearenaen i Kvitfjell. Konferansehotellene i Lillehammer er i gåavstand fra Lillehammer Skysstasjon. Det er enkelt å reise til/fra Lillehammer med tog.

 5. FOREDRAGSHOLDERE’S CO2 UTSLIPP
  De fleste foredragsholdere er norske, har kort reiseveg og vil ikke forårsake store miljøavtrykk.

 6. SAMMEN MOT UTENFORSKAP
  Hafjell Kvitfjell Alpin samarbeider med Mental Helse Ungdom, hvor de kommer til Kvitfjell og blir en delt av vårt sosiale frivillige fellesskap. Målet er gi unge en inkluderende sosial arena med nye utfordringer, trivsel og gode opplevelser.

 7. FRIVILLIGHET FOR STYRKET LOKALT SAMARBEID
  Frivillige funksjonærer er både grunnmur og ryggrad i et hvert arrangement. De fleste funksjonærer som jobber med World Cup Kvitfjell og Summit Kvitfjell har lokal forankring. Samarbeidet for å løfte arrangementet skal gi et styrket lokalsamfunn og godt lokalt næringsliv.
 8. KONFERANSE APP
  Vi kutter trykk av program og deltakerlister, og samler all informasjon i en digital APP som distribueres til deltakere i forkant av konferansen.
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin