Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Konferanse
Merethe Sandum Reiselivssjef, Visit Lillehammer og Ole Kristian Kirkerud CEO, Hafjell-Kvitfjell Alpin AS

En av tre nasjonale reiselivskonferanser

20. oktober 2023

Summit Kvitfjell - Den Nasjonale Vinterkonferansen

Summit Kvitfjell - Næringslivsuka på snø blir stadig bedre og mer attraktiv for næringslivet. Ambisjonen er å utvikle den beste møteplassen for næringslivet i hele Innlandet innen to år. Nytt av året er at vi slår sammen konferansene Snowball og Russispranget til en felles stor konferanse.

Sammen med våre sterke partnere; NHO Reiseliv, Innovasjon Norge, Innlandet Fylkeskommune, DNB og KPMG, lanserer vi i 2024 Summit Kvitfjell - Den Nasjonale Vinterkonferansen.

Målgruppen er spesielt reiseliv på dag en og dag to er for hele næringslivet. Vår konferanse er nå en av tre nasjonale reiselivskonferanser, noe vi er utrolig stolte av. Dette gir oss sterk motivasjon for å utvikle konferansen vår videre, og skape ytterligere verdiskapende opplevelser på snø.

Mens Techpoint Travel setter søkelys på teknologitrender, Norsk Opplevelseskonferanse på innovative opplevelser, fokuserer Den Nasjonale Vinterkonferansen på bærekraftig destinasjonsutvikling og prestasjonskultur.

«Bærekraftig destinasjonsutvikling er en langsiktig prosess hvor mange aktører er involvert, og samspillet mellom disse er imperativt for å lykkes. Denne konferansen vil belyse aktuell tematikk tett knyttet til punkter i Reisemålsutvalgets rapport NOU 2023:10, «Leve og oppleve - Reisemål for en bærekraftig fremtid», og ikke minst fremheve inspirerende og engasjerende case som våre deltakere vil kunne ta lærdom av.»
- Dagny Øren, Bransjesjef, NHO Reiseliv

Vår todagers konferanse skal by på inspirasjon og opplevelser fulle energi og glede. Dette er en helt unik møteplass tett på FIS Ski World Cup Kvitfjell, som skal bidra til at deltagere får skape business ut av nettverk i en ramme av snø. Hos oss møter man bransjekolleger fra hele landet, men det at vi også samler aktører fra ulike næringer mener vi gir en større merverdi for våre deltagere.

«I år var vi ca. 600 deltagere på konferansene Snowball og Russispranget, i 2024 håper vi enda flere vil delta, og vi har ambisjoner om 1000 deltagere. Vi ser allerede et større engasjement hos partnere, og lokale og nasjonale bedrifter for arrangementet vårt i 2024.»
- Merethe Sandum, Reiselivssjef, Visit Lillehammer

Vi gleder oss til å presentere programmet for 2024 om ikke lenge. Programkomitéen jobber med stort engasjement, både med konkretisering av årets tematikk, og booking av spennende foredragsholdere.

Vi ønsker alle innen reise- og næringsliv, lokalt og nasjonalt, velkommen til oss 29. februar og 1. mars for en unik konferanseopplevelse på Summit Kvitfjell – Den Nasjonale Vinterkonferansen. Early Bird-billetter ligger ute nå, og det meldes allerede om stor påmelding.

Meld deg på her!

Se også

Banner mal Webside Summit Kvitfjell

Konferansebilletter

Les mer
Banner mal Webside Konferansen

Konferansen 2023

Les mer
BANNERE SUMMIT KVITFJELL Praktisk Informasjon konferanser

På scenen 2023

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin