Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Om konferansen

BANNERE SUMMIT KVITFJELL Russispranget historikk 1

Snowballkonferansen og Russispranget Næringslivskonferanse blir til 1

I fjor lanserte World Cup-arrangøren i Kvitfjell, Russispranget næringslivskonferanse, strategisk plassert i målområdet i Kvitfjell. I år lanseres Summit Kvitfjell, næringslivsuka på snø. Med Visit Lillehammer og den nasjonale reiselivskonferansen Snowball på laget blir dette to fantastiske konferansedager!

Snowballkonferansen har vært en spennende møteplass for reiselivsnæringen i 12 år, der tema er destinasjonsutvikling og bærekraft. Russispranget tar for seg prestasjonskultur, hva næringsliv og idrett kan lære av hverandre, nytenking og vekst. I begge konferanser står bærekraft sentralt.

Vi tror på at å samle aktører fra ulike næringer gir merverdi. Summen av disse to nasjonale konferansene er blitt en todagers konferanse 2. og 3.mars 2023.

Dag 1 - Snowballkonferansen vil være rettet spesielt mot reiselivsaktører. Her tar vi for oss reiselivstrender, opplevelsesutvikling på lokalsamfunnets premisser og hvordan arrangement kan brukes i destinasjonsutvikling. Vi byr på fag, nettverksbygging og smaker fra Gudbrandsdalen.

Dag 2 - Russispranget handler om prestasjoner, lagbygging, digitalisering, cyber security og bærekraft og grønn mobilitet. Dagen avsluttes med markeringen av 30 års jubileum av World Cup Kvitfjell

Konferansen arrangeres i samarbeid med:

Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
MAIN Playroom
Logo dark 002
Innovasjon norge
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002