Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Merethe

Snowballkonferansen, nå en del av Summit Kvitfjell

14. november 2022

Den nasjonale reiselivskonferansen Snowballkonferansen arrangeres i år for 12. gang. Denne gangen som en del av Summit Kvitfjell, næringslivsuka på snø.

Vi har en sterk og tydelig posisjon i forhold til bærekraftig destinasjonsutvikling. Dette vil også for 2023 være hovedtema. Vi ønsker å bygge videre på det gode arbeidet som er gjort over mange år, og samtidig videreutvikle oss og tenke nytt. Derfor er også rammen for årets konferanse ny, i målområdet i Kvitfjell.

Snowballkonferansen er en av tre nasjonale konferanser for reiselivet. Nå tar konferansen et steg videre og blir en del av World Cup-arrangementene i Kvitfjell, så arrangementsturisme blir et viktig element i år.

Kvitfjell er en destinasjon med en spennende reiselivshistorie, på mange måter et reiselivseventyr.

Merethe Sandum, reiselivssjef i Visit Lillehammer

Fokuset under konferansen blir som før destinasjonsutvikling og bærekraft, men fordi vi nå kraftsamler oss med en internasjonal arrangør, vil vi også få nye og spennende muligheter. Ikke minst i et gedigent konferansetelt på sletta i målområdet midt i en velrennomert destinasjon. To konferansedager, lagt bokstavelig talt PÅ snø. Dette gleder vi oss til.

SummitKvitfjell, næringslivsuka på snø, er et spennende samarbeid som vi håper og tror vil både begeistre og inspirere samt skape nye møteplasser på tvers av næringer. Denne type kraftsamling vil bidra til å løfte arbeidet med den Smarte Grønne Dalen videre understreker Merethe Sandum, reiselivssjef i Visit Lillehammer.

Og arrangøren av Summit Kvitfjell kan glede seg over at Kvitfjell igjen har fått togstopp.

- Vi er alle opptatt av gode og grønne transportløsninger. Det at destinasjonen og arrangøren nå etter mange år igjen har fått på plass at toget stopper bare noen meter fra konferansestedet gir viktige og riktige signaler, sier Sandum.

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin