Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Foredragsholdere clean 001

Kjetil Krogstad

Den verdenskjente dansende lederen om det å tenke utenfor boksen

Kjetil er “the crazy freedom you didn’t know you needed”, og sprer inspirasjon til trivsel og arbeidsglede ved å tenke utenfor boksen.

Med bakgrunn som leder og med en ledelsesutdannelse, deler Kjetil sine erfaringer om arbeidsglede, og hva det å tenke utenfor boksen kan gjøre for deg og din bedrift i alt fra employer branding og rekruttering, til markedsføring og merkevarebygging.

Som den første barnehagelederen noensinne var Kjetil i 2017 nominert til kåringen “årets unge ledere” og kan skilte med flere nyhetsoppslag om nytenking, rekruttering og utvikling av organisasjoner. I 2023 var Kjetil Krogstad nominert til “Selg Norge Prisen 2023” av NHO reiseliv, sammen med Troll på Netflix og Succession på HBO. Og i 2023 vant han “Best Entertainment Influencer” på WIBA awards i Cannes (World Influencers & Bloggers Awards).

Med sine over 650 000 følgere på sosiale medier har Kjetil blitt den dansende lederen som når langt utenfor landegrensene. Og med sine 10 år som leder har han pushet grenser og gjort nye oppdagelser innenfor ledelse, rekruttering, markedsføring og sosiale medier, som han gjerne vil dele med flere.

Kjetil har i tillegg til sin lederrolle i barnehage, hatt ulike styreverv, studert ledelsesfag, reist Norge rundt med Visit Norway og brukes nå som markedsføringsrådgiver av bedrifter, både i Norge og i utlandet.

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin