Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Foredragsholdere clean 009

Peder Inge Furseth

Professor i innovasjon, Handelshøyskolen BI

Peder Inge Furseth er professor i innovasjon ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Han arbeider med digital transformasjon, kultur for innovasjon og nye forretningsmodeller, og er opptatt av hvordan organisasjoner kan utvikle bærekraftig verdiskaping i praksis. Han har flere internasjonale publikasjoner innen området.

Peder Inge Furseth gir deg redskapene du trenger for å gjøre din virksomhet innovativ og konkurransedyktig. Han har undervist og forsket på innovasjon på BI og i Silicon Valley siden før den første iPhone ble lansert i 2007.

I tillegg til at han leder og underviser i masterprogrammet, Digitalisering, innovasjon og forretningsmodeller på BI, lager Peder Inge årlige seminarer i Oxford og Silicon Valley og driver norske bedriftsnettverk.

Hans hittil siste bok ble publisert i sommer (2023) med tittelen Innovasjonsevne og digital transformasjon i norske bedrifter.

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin