Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Foredragsholdere clean 004

Randi Skaug

Skaper av Naustholmen Adventure Island

Eventyreren Randi Skaug er en gjennomfører som gjør kreative idéer til virkelighet. I 2004 overrasket hun alle med å bli første norske kvinne på Everest. De siste årene har hun bygd opp Naustholmen Adventure Island til en ettertraktet opplevelsesdestinasjon og bidratt ikke bare til å sette tidligere ukjente Steigen på kartet, men jobbet aktivt for å beholde tilbudene i utkantbygda Nordskot.

Hun har bakgrunn som næringslivskvinne og profesjonell eventyrer, forfatter og foredragsholder. Det er sagt om Randi at den som ikke lar seg inspirere av henne er det ikke håp for. Hun har utgitt fire bøker og driver et utdannelsesprosjekt i Nepal.

Randi er utdannet siviløkonom og har blant annet vært direktør i IBM/NIT, IT-sjef i VG og TBK (Telenor), samt rådgiver i KPGM Data-Plan. Hun er gründer og har hatt en rekke styreverv.

Som eventyrer har hun vært på toppen av det høyeste fjellet på hvert kontinent, padlet Nord-Norgekysten, gått lange skiturer på blant annet Grønland og Svalbard, i Iran og Marokko, samt besøkt mer enn 80 land.

På konferansen holder hun foredraget;
En av Folka

Naustholmen er en opplevelsesdestinasjon hvor det ikke er uvanlig at gjestene gråter når de drar.
En av Folka er et foredrag om å skape høy verdi basert på enkle lederprinsipper. Konseptet er å være ujålete og profesjonell, menneskelig og med høy kvalitet.
Randi forteller hvordan inkludering, verdibasert ledelse, bærekraft og kreativitet i problemløsning skaper en kultur der alt ordner seg og som det er blitt et sug etter å bli en del av. Med omdømme som eneste markedsføring og mening som den viktigste motivasjonen har Naustholmen blitt en magnet.
Foredraget er som en reise hvor du både lærer og blir berørt.

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin