Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Minaogmeg rondane 2

Alexander Read

Eventyrer og «Daddy»

Alexander Read har både militær og sivil utdannelse, med erfaring fra blant annet Kystjegerkommandoen og Røde Kors. Alexander er kjent for sin formidling om barn og friluftsliv gjennom foredrag, artikler, bok og ikke minst TV2-programmet Mina og meg, der han drar på ekspedisjonsturer i ukevis av gangen, året rundt, med sin datter Mina. Read er særlig opptatt av å bryte ned terskelen for at små og store eventyrere finner veien ut i naturen og får gode opplevelser sammen.

Alexander formelig oser av energi og formidlingsglede. Han evner å engasjere både barn og voksne med sine herlige videoklipp og historier. Om du trenger en dose inspirasjon, eventyr og gode råd om hvordan man får med seg barn ut på tur, er det umulig å komme utenom Alexander Read.

Fredag 11. mars 2022 krysset Read Langsua nasjonalpark på langs og vandret inn til porten av Jotunheimen med sine to døtre Mina (7) og Lilje (3). De gikk om lag 150 km på ski over 17 dager. Dette har blitt sesong 2 i den populære serien, som sendes på TV 2 i 2023.

Read kommer til Summit Kvitfjell for å fortelle om ukonvensjonell barneoppdragelse på 1600 høydemeter, om savn og barnetårer, troll og Turmagi. Hva skjer med planleggingen og gjennomføringen av turen når fjellguiden i front er en liten jente på 2-3-4-5 år? Det er også stor sannsynlighet for at du går hjem med en hel del tips og triks til neste tur med og uten barn.

Mer info: https://www.minaogmeg.no/

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Om konferansen

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002