Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Alvhild

Alvhild Hedstein

Konserndirektør for bærekraft og innovasjon i BAMA

Alvhild har utviklet BAMAs bærekraftstrategi og har ansvar for å dytte, dulte og inspirere slik at strategien gjennomføres i hele BAMA-konsernet, nasjonalt og internasjonalt. Hun har etablert stabsavdeling med nettverk i alle BAMAs forretningsenheter for å spre kunnskap og stimulere til innovasjon og forbedringer i en mer bærekraftig retning, miljømessig, sosialt og økonomisk.

Alvhild har bred erfaring fra både politikk, næringsliv og privat og offentlig virksomhet.

Hun var innleid som daglig leder for Grofondet, for å bygge opp et forsknings-, utviklings- og nyskapingsfond innenfor frukt- og grønt. Alvhild har i tillegg vært administrerende direktør i NIBIO (Norsk institutt for bioøkonomi), Ekspedisjonssjef i Samferdselsdepartementet /Fiskeri- og kystdepartementet, Administrerende direktør for Stiftelsen Miljømerking i Norge, Politisk rådgiver i Landbruksdepartementet/Regjeringen Bondevik II for å nevne noe.

Alvhild kommer til Summit Kvitfjell dag 2, Russispranget, for å snakke om hvordan BAMA jobber for å snu hele sin forretningsmodell til å lykkes med bærekraftsarbeidet.

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin