Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Unknown

Are Søby Vindfallet

Grunnlegger av Making view

Are Søby Vindfallet har jobbet med internasjonalt salg og løsningssalg i over 20 år. Han er utdannet i internasjonal markedsføring fra Handelshøyskolen BI og jobber i dag med salg i Making View. Are var tidligere med på å grunnlegge Vision Completed i 2005. Et selskap som leverte fotografiske tjenester til det norske eiendomsmarkedet, men som ble solgt til Finn.no i 2006, og tok navnet Finn Foto AS.

Siden 2010 har han jobbet som CEO i Making View, men er nå ansvarlig for kundesiden. Han er virkelig stolt over hva Making View-teamet har oppnådd de siste årene med utviklingen av banebrytende 360° videoteknologi, Webby Award for Best Homepage 2012, The Rosing Award for å være det mest kreative selskapet i Norge 2013 og partnerskapet med verdensledende merker. Han har jobbet og posisjonert Making View i VR-fremtiden gjennom HW- og SW-utviklinger. Making View er i dag spisset mot digitalisering av helse prosedyrer ved hjelp av VR teknologi, innen fysisk helse, psykisk helse og førstehjelp.

I løpet av de siste årene har de søkt etter dypere mening for bruken av denne teknologien. DE fant det innen læring og utdanning.

Are Søby Vindfallet holder et innlegg der vi får høre om på hvilken måte VR og spillteknologi har blitt en viktig del av arbeidet med trening innen fysisk og mental helse.

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Om konferansen

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002