Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Birgitte Nestande Foto Astrid Waller 1

Birgitte Nestande

Seniorrådgiver arrangement i Innovasjon Norge

Birgitte Nestande har jobbet i Innovasjon Norge Reiseliv siden 2018 med utarbeidelse av Nasjonal Arrangementsstrategi 2020-2030 og opprettelsen av nasjonalt ressurssenter for arrangement. Før det jobbet hun i Norway Convention Bureau, som på vegne av norsk reiselivsnæring arbeidet med å selge Norge som destinasjon for internasjonale møter, kongresser, incentives og arrangement.

Idrett- og kulturarrangement har stor økonomisk betydning for reiselivsnæringen og samfunnet forøvrig, de arrangeres året rundt i hele landet, og støtter opp om helårlige arbeidsplasser og økt omsetning i næringslivet. I tillegg gir de effekter som økt engasjement i samfunnet, mobiliserer frivilligheten og har stor betydning for deltagere og utøvere som konkurrerer eller står på en scene. Et arrangement kan dermed skape store synergier, men disse må forvaltes og ivaretas på en god måte før, under og etter arrangementet.

Nasjonal arrangementsstrategi har fokus på innovasjon og bærekraft og hvordan arrangementer kan bli mer innovative, og hva skal til for at de kan bli mer bærekraftige både økonomisk, sosialt og miljømessig. Birgitte kommer til å fortelle mer om dette på Summit Kvitfjell.

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Om konferansen

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002