Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

DSC06121

Dagfinn Neteland

Administrerende direktør Fjord 1

Dagfinn Neteland er utdannet ingeniør, med tilleggsutdanninger innen økonomi og ledelse. Han er administrerende direktør i Fjord 1, og har lang erfaring fra transportbransjen som konsernsjef i HSD, og senere Tide.

Fjord1 har til sammen 1200 ansatte og er en av Norges største lærlingbedrifter. Selskapet er en del av infrastrukturen langs norskekysten, spesielt på Vestlandet hvor ferjene knytter mer enn 100 lokalsamfunn sammen. Fjord1 er en aktiv jobbskaper, som også sikrer bærekraft og teknologisk innovasjon.

En stadig større del av produksjonen i selskapet går over til helelektriske operasjoner. Fjord 1 drifter 39 elektriske ferger, som gjør de til den mest miljøvennlige operatøren på verdensbasis. Neteland ser på bedriftens mulighet til å bidra til bærekraftig utvikling som noe av det viktigste i deres samfunnsoppdrag. Han kommer til Summit Kvitfjell for å snakke om grønn mobilitet.

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Om konferansen

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002