Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Unknown

Gine Wang-Reese

Direktør for samfunn og bærekraft I DNB

Gine har mer enn 20 års erfaring fra privat næringsliv i ledende stillinger, både nasjonalt og internasjonalt. Hun er divisjonsdirektør i samfunn og bærekraft i DNB. Før hun startet i DNB i 2021 var hun 15 år i Equinor, bl.a. som leder av selskapets kontor i Washington, D.C, direktør for politikk og samfunn i Norge, samt informasjonsdirektør i ulike forretningsområder. Hun har vært næringspolitisk direktør i Byggenæringens Landsforening i NHO og rådgiver i Nærings- og handelsdepartementet avdeling for internasjonalisering og skipsfart.

Gine er utdannet innenfor statsvitenskap og internasjonale studier. Hun sitter i dag som leder av komitéen «ONS Energy Society» og har tidligere bl.a. sittet i styret til et norsk-amerikansk handelskammer i USA.

Gine skal dele sine erfaringer innen den grønne omstillingen til DNB, hvilken rolle de har som merkevare i sin bransje og hvordan dette arbeidet kan skape et fortrinn og ikke bli en kostbar belastning.

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin