Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Hanne Larsen 1

Hanne Larsen

Filmkommisjonær i Eastern Norway Film Commission

Hanne Larsen markedsfører Innlandet som innspillingssted for norske og internasjonale audiovisuelle produksjoner, primært tv-produksjoner og film for kino. Hun bistår produsenter med å finne opptakssteder i regionen, knytter kontakt med co – produsenter og samarbeidspartnere, og veileder om finansieringsmuligheter.

Hanne Larsen gikk ut av regilinjen ved Den Norske Filmskolen på Lillehammer i 2006. Hun har siden jobbet som regissør og manusforfatter på både kort, novelle og spillefilm, samt flere TV serier. Hun har også gjort reklame- og oppdragsfilm, hovedsakelig for humanitære formål, dessuten åpningsfilmen Marken for kunstutstillingen Livets runde på Prøysenhuset i Ringsaker. Larsen har vunnet et tjuetalls norske og Internasjonale priser for sine filmer.

Hanne Larsen kommer til Summit Kvitfjell dag 1 - Snowball, for å lede en samtale om Netflixsuksessen Troll, med regissør Roar Uthaug og produsenter Kristian Strand Sinkerud og Espen Horn. De tar for seg hvordan filmproduksjon kan være en mulighet for destinasjonsutvikling.

Se også

Banner mal Webside Tema

Tema 2024

Les mer
Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin