Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Unnamed 1

Hans Vigstad

Daglig leder i Varde Investeringslaug

Hans har mer enn 20 års erfaring fra privat næringsliv i ledende stillinger, både nasjonalt og internasjonalt. Han er utdannet økonom og ingeniør, og har i tillegg flere studier innenfor ledelse. Spisskompetansen til Hans er forretningsutvikling og å skape lønnsom vekst i bedrifter. Han har også lang erfaring fra en rekke styreverv.

Hans kommer fra Skjåk, og hadde etter flere år i Oslo og i utlandet et ønske om å komme tilbake til dalen. Gjennom jobben i Varde ønsker Hans å bidra til utvikling av flere spennende arbeidsplasser og en aktiv og attraktiv dal.

Varde bidrar med risikokapital og kunnskap til selskaper i Gudbrandsdalen, med mål om å skape arbeidsplasser og bidra til at Gudbrandsdalen blir en levende og attraktiv plass å bo og arbeide. Selskapene vi investerer i må ha en tydelig ambisjon om å drive bærekraftig. Dette gjelder både økonomiske-, sosiale- og miljømessige forhold.

Hans Vigstad motiveres av å skape arbeidsplasser og lykkes med grønn vekst i distriktet. Han kommer til Summit Kvitfjell for å snakke om «Den smarte, grønne dalen».

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Om konferansen

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002