Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Jannicke Doksæter

Jannicke Haug Doksæter

Eier og daglig leder på Skåbu fjellhotell

Skåbu Fjellhotell er et familiedrevet boutiquehotell i Skåbu, en kort kjøretur unna vandreturer i Jotunheimen, Besseggen, Sikkilsdalen, rafting i Sjoa eller opplevelsestur til jettegrytene i Helvete. Om vinteren har de milevis med preparerte skiløyper fra topp til topp, mulighet for hundekjøring eller en vandretur på truger.

Maten er en viktig del av opplevelsen på Skåbu Fjellhotell. Jannicke er også eier og daglig leder av Skåbu Høyfjellsmat som driver med foredling og produksjon av lokal mat i Skåbu med egne og lokale råvarer fra Skåbu og omegn. Produktene produseres for kommersielt salg og til bruk i egen hotellrestaurant.

I 2022 fikk hotellet prisene «Årets Lederstjerne» og «Årets bærekraftinitiativ» under HSMAI Awards Norway. Skåbu Fjellhotell er tvers igjennom bærekraftige med betydelige hensyn til miljø, lokalsamfunnet, de ansatte, og av økonomisk verdi. Hensynet til natur, historie, kultur, tradisjon og lokalbefolkning er avgjørende i deres arbeid.

Hvordan finner man balansen mellom næring, utvikling, bygda og omgivelsene? Hva betyr det egentlig å jobbe regenerativt? Jannicke Haug Doksæter kommer til Summit Kvitfjell for å fortelle om hvordan de jobber med det hun kaller balanseturisme.

Les mer: https://skabufjellhotell.no/

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Om konferansen

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002