Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Unknown 1

Johan Ingemarsson

Country Manager i Too Good To Go

Johan Ingemarsson jobber i dag som Country Manager i Too Good To Go. Han har en bakgrunn innenfor økonomi, logistikk og idrettsvitenskap, og har tidligere jobbet som leder i Actic og Head ofLogistics i Foodora. Johan har et stort engasjement og lidenskap for bærekraftig forretningsutvikling og har vært med på å skape en ny og bærekraftig forretningsmodell ut av å ta vare på den maten som vi ellers kaster.

Too Good To Go er en app som gjør det mulig for forbrukere å kjøpe overskuddsmat som ellers ville blitt kastet. Appen har blitt en stor suksess, og har hjulpet millioner av mennesker over hele verden til å redusere matsvinn og redusere karbonavtrykket. Gjennom å snakke på konferanser og arrangementer, deler Johan sine visjoner og kunnskaper om bærekraftig forretningsutvikling. Hans foredrag omhandler hvordan nettopp Too Good To Go har vært med på å redusere matsvinn, oppmuntre til bærekraftig forbruk og helt generelt hvordan man kan skape en bærekraftig forretningsmodell.

Johan Ingemarsson skal snakke om hvordan Too Good To Go har jobbet seg frem for å skape en bærekraftig forretningsmodell.

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin