Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Destination Lofoten Kjell Ove Storvik 16

Line Renate Samuelsen

Daglig leder i Destination Lofoten og prosjektleder for Destinasjon 3.0.

Line startet som reiselivssjef i Lofoten i 2020, og kom da fra jobben som utviklingssjef i Trøndelag Reiseliv. Utdanningen sin har hun fra internasjonal markedsføring og ledelse, og har i den senere tid tatt fag som Opplevelsesdesign på Nord Universitet og senest i 2022, besøksforvaltning på NMBU. Line brenner for bærekraft og samarbeid, og har siden slutten av 2021 også vært prosjektleder for prosjektet Destinasjon 3.0 – fremtidens destinasjonsselskap.

Destinasjon 3,0 er et prosjekt der 14 destinasjonsselskaper, fra Helgelandskysten i sør til Svalbard i nord, har gått sammen for å se på felles forretningsmodeller for et bærekraftig og verdifullt reiseliv i Nord-Norge. Prosjektet er nå ferdig og forslag på forretningsmodeller for «fremtidens destinasjonsselskap» presenteres for første gang på Summit Kvitfjell!

Line Renate Samuelsen tar for seg hvordan de har jobbet sammen for å profesjonalisere og oppdatere forretningsmodellene og tjenesteleveransen for å møte økende og endrete behov i reiselivsnæringen.

«Destinasjonsselskapenes oppgaver har endret seg fra å primært drive med markedsføring og vertskapsarbeid, til også å bli viktige aktører også innen reisemåls- og samfunnsutviklingen. Vi beveger oss i en mer bærekraftig retning, og da trenger vi gode arbeidsverktøy og modeller å jobbe etter» Line Renate Samuelsen

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin