Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Unknown

Mats Grimsæth

Eventyrer og foredragsholder

Mats Grimsæth er naturfotograf, seiler og eventyrer. Mats Grimsæth ble tidlig introdusert for fotografering og seiling, og har de siste årene reist mye rundt og jobbet med flere prosjekter innen turisme og fotografi. I tidlig tenårene hadde Mats tanker om å ta livet sitt, men han valgte livet. Han har i mange år vært åpen om sine problemer fra fortiden, noe som har gjort ham til en inspirasjonskilde for mange. Han er opprinnelig fra Larvik men, er i dag fritidsskipper og jobber med forebyggende arbeid for ungdom og tidligere rusavhengige.

Mats Grimsæth har vært en inspirasjon for mange, og hans foredrag har hjulpet mange unge med å finne mot og styrke. Han er "fan" av å bryte ned tabuer, og tar temaer som angst, depresjon, selvmordstanker, usikkerhet og selvtillit på alvor samtidig som han benytter seg av sin egen personlige historie for å hjelpe andre. Det er et stort behov i samfunnet for mer åpenhet rundt disse problemene, og Mats er et sunt forbilde og talerør for mange unge der ute.

Mats er i dag dedikert til å hjelpe andre. Vi gleder oss til å møte han, og ta del i hans sterke personlige historie.

Se også

BANNERE SUMMIT KVITFJELL Praktisk Informasjon konferanser

På scenen 2023

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin