Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Sophia farge2 2
FOTO: KRISTIAN HAFSTAD MILLSTEIN / MONSTER / NRK

Sophia Adampour

Entreprenør

Møt NFT-entreprenør og grunnleggeren av ‘verse gallery, Nordens første fysiske NFT-galleri. Hun har snakket på verdens fremste blokkjedekonferanser som NFT.NYC [nft.nyc] og ETHDenver og vært involvert i en rekke NFT-prosjekter som strateg og rådgiver.

Ved å skape en fysisk plass for NFTer, manifesterer 'verse gallery møtet mellom det digitale metaverset og den fysiske virkeligheten gjennom kryptokunst. Sophia tok pause fra ingeniørstudiene for å åpne 'verse og det å være uredd for ny teknologi, nysgjerrig og kunnskapstørst er viktig om man vil skape endring og følge med i en stadig mer digital verden. Det å være med på forme det interessefeltet og næringsområdet man selv er en del av er i seg selv banebrytende og vitner om innovasjonsevne.

Sophia er en del av Gen Z som vil ta del i det kommende metaverset, som ifølge McKinsey kan ha en mulig markedsverdi på 5 billioner dollar innen 2030. Metaverset omtales som fremtidens internett og er basert på tre viktige teknologier: XR, Blockchain og AI. Sophia vil utdype hvordan dette vil være en elementær del av fremtidens bærekraftige samfunn i sitt innlegg.

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Om konferansen

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
MAIN Playroom
Logo dark 002
Innovasjon norge
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002