Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Portrett TSK

Trygve Sunde Kolderup

Business Developer & Sustainable travel expert, Æra

Trygve Sunde Kolderup har vært redaktør for friluftsmagasinet UTE og skimagasinet Fri Flyt, før han de siste 15 årene har jobbet med naturbasert reiseliv. Han er reiselivsgründer og startet Hvitserk Norrøna Adventures og driver et lite overnattingssted på Træna. Han var initiativtaker til tilskuddsordningen Nasjonale Turisterstier, som skal ta vare på naturverdiene på populære, norske turmål og har vært ansvarlig for DNTs arbeid med bærekraft og naturforvaltning.

  I dag jobber han i Æra, et lite, uavhengig og norsk innovasjonsstudio med 20 ansatte - og en mening om framtiden. Selskapet har 15 års erfaring med innovasjon for bedrifter og på systemnivå og jobber med forretningsutvikling og strategisk innovasjon - og bærekraft som utgangspunkt. Æra etablerte i 2021 Ærli, et initiativ som samler ni av de fineste overnattingsstedene i Norge. I porteføljen ligger blant annet Juvet landskapshotell, Stokkøya strandhotell, 29|2 Aurland og Canvas Telemark - steder drevet av engasjerte ildsjeler som jobber tett med lokalsamfunnene de er endel av og som aktivt jobber for å redusere egne klimaavtrykk.

Trygve kommer til Summit Kvitfjell for å fortelle om hvordan vi kan gi gjester muligheten til å skape mer enn fotavtrykket de etterlater seg og fortelle om gode eksempler på innovasjon og bærekraft i reiseliv.

Mer info: https://www.erli.no/

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Om konferansen

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002