Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Veronica Ansattbilde

Veronica Blumenthal

Reiselivsforsker ved Høgskolen i Innlandet

Veronica er reiselivsforsker på Østlandsforskning ved Høgskolen i Innlandet. Her jobber hun med prosjekter tilknyttet reiseliv, bærekraft og regional utvikling. Blumenthal har reiselivsutdanning fra både Høgskolen i Innlandet og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås. I februar 2021 fullførte hun sin doktorgrad om altoppslukende opplevelser i reiselivet. Blumenthal er en lidenskapelig forskningsformidler og har presentert sin forskning på flere nasjonale og internasjonale bransjeseminarer og akademiske konferanser. Hun er prosjektleder for forskningsprosjektet “Sosial bærekraft som innovasjonsdriver: Hvordan kan fritidsboligeiere bli en ressurs for lokalsamfunnet?» der de ser på hvordan man i større grad kan nyttiggjøre fritidsboligeiere som en ressurs i lokal steds- og næringsutvikling.

Er hyttefolket interessert i å bidra til lokal utvikling i hyttekommunen? Hva kan de bidra med? Hvordan kan vi tilrettelegge for at fritidsboligbefolkningen kan bli en ressurs? Veronica kommer til Summit Kvitfjell for å snakke om hvordan hytteiere er en ressurs!

Tiden er inne for å tenke annerledes rundt hyttefolket. De representerer ikke bare en inntektskilde – de er også engasjerte ambassadører som sitter på kunnskap, kompetanse og nettverk som i større grad burde nyttiggjøres som en ressurs i hyttekommunen

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin