Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Del 1: Jakten på den grønne lykken

2. mar. 2023
Kl. 09:30 - 11:00

Den nasjonale visjonen for morgendagens reiseliv er sterke inntrykk med små avtrykk. Konferansen setter fokus på friluftslivets gleder og muligheter i en reiselivssammenheng. Hvilke trender ser vi? Hvordan kan vi skape mer eventyr med mindre avtrykk?

Alexander Read: Langsua på langs i 17 dager - Mina, Lilje og meg
Fredag 11. mars 2022 krysset Read Langsua nasjonalpark på langs og vandret inn til porten av Jotunheimen med sine to døtre Mina (7) og Lilje (3). De gikk om lag 150 km på ski over 17 dager. Dette har blitt sesong 2 i den populære serien, som sendes på TV 2 i 2023.
Alexander Read kommer til Summit Kvitfjell for å fortelle om ukonvensjonell barneoppdragelse på 1600 høydemeter, om savn og barnetårer, troll og Turmagi.

Marcus Eldh: Slik pakker vi opplevelser som virkelig selger

Hvordan utvikler man et godt opplevelsesprodukt? Hvordan sørge for samarbeid og ringvirkninger lokalt? Hvordan når man ut til riktig målgruppe? Marcus kommer til Summit Kvitfjell for å dele 20 års erfaring rundt hva som kreves for å skape aktiviteter og pakkereiser som folk ikke kan motstå!

Aleksander Gamme: Delingsøkonomi som forretningsmodell

Nordmenn er verdensmestere i utstyrsforbruk, men alle vil helst selge enda mer. Og mye utstyr brukes sjeldent eller aldri. Gamme kommer for å fortelle om selskapet sitt Pinsj – som er egentlig et slags motsvar til at aktørene i bransjen vår ikke tør å ta nok ansvar for gjenbruk og deling.

Se også

BANNERE SUMMIT KVITFJELL Praktisk Informasjon konferanser

På scenen 2023

Les mer
BANNERE SUMMIT KVITFJELL Praktisk Informasjon konferanser

Praktisk informasjon

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin