Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Del 3: Helårs destinasjonsutvikling

2. mar. 2023
Kl. 14:00 - 15:45

Et godt samspill mellom reiseliv og lokalsamfunn er avgjørende for å sikre bærekraftig helårs destinasjonsutvikling. Destinasjonsselskapenes oppgaver har endret seg fra å primært drive med markedsføring og vertskapsarbeid til også å bli viktige aktører også innen reisemåls- og samfunnsutviklingen. «Destinasjon 3.0» er et av tiltakene i den nasjonale reiselivsstrategien med formål å finne nye forretningsmodeller for framtidens destinasjonsselskap. Nå lanseres resultatet av prosjektet!

Kultur- og idrettsarrangement har stor betydning for helårs utvikling av reiselivsbedrifter og destinasjoner. Hvordan kan arrangementer bli mer innovative og mer bærekraftige både økonomisk, sosialt og miljømessig? Og hvordan kan vi sikre bærekraftig mobilitet?

Line Renate Samuelsen: Destinasjon 3,0
Destinasjon 3,0 er et prosjekt der 14 destinasjonsselskaper, fra Helgelandskysten i sør til Svalbard i nord, har gått sammen for å se på felles forretningsmodeller for et bærekraftig og verdifullt reiseliv i Nord-Norge. Prosjektet er nå ferdig og forslag på forretningsmodeller for «fremtidens destinasjonsselskap» presenteres for første gang på Summit Kvitfjell! Line Renate Samuelsen tar for seg hvordan de har jobbet sammen for å profesjonalisere og oppdatere forretningsmodellene og tjenesteleveransen for å møte økende og endrete behov i reiselivsnæringen.

Andreas Dorfmann: Kronplatz - Mobilitet

Andreas Dorfmann is an Senior Executive with 25 years of experience in tourism, mountain railway and the supply industry. He is today the Managing Director of Kronpltaz Seilbahn, and General Director of Kronplatz Holding and thus Krontplaz Group in Italy.
Andreas is coming to Summit Kvitfjell to talk about mobility.

Birgitte Nestande: Norge som arrangementsdestinasjon

Nasjonal arrangementsstrategi har fokus på innovasjon og bærekraft og hvordan arrangementer kan bli mer innovative, og hva skal til for at de kan bli mer bærekraftige både økonomisk, sosialt og miljømessig. Birgitte kommer til å fortelle mer om dette på Summit Kvitfjell.

Veronica Blumenthal: Hvordan nyttiggjøre seg av deltidsinnbyggere som ressurs?

Er hyttefolket interessert i å bidra til lokal utvikling i hyttekommunen? Hva kan de bidra med? Hvordan kan vi tilrettelegge for at fritidsboligbefolkningen kan bli en ressurs? Veronica kommer til Summit Kvitfjell for å snakke om hvordan hytteiere er en ressurs.

Se også

BANNERE SUMMIT KVITFJELL Praktisk Informasjon konferanser

På scenen 2023

Les mer
BANNERE SUMMIT KVITFJELL Praktisk Informasjon konferanser

Praktisk informasjon for konferansen

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
MAIN Playroom
Logo dark 002
Innovasjon norge
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002