Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Digitalisering, datasikkerhet og ny teknologi

3. mar. 2023
Kl. 14:30 - 15:30

Digitalisering og ny teknologi åpner for uante muligheter for verdiskaping. En viktig forutsetning for å lykkes er å ha datasikkerheten i orden. Hva gir dette av muligheter? I Gudbrandsdalen finnes fagmiljøer og bedrifter i verdensklasse som deler sine erfaringer.

Marianne Aas og Hans Chr. Pretorius (KPMG): Hvordan har Norge tatt en ledende posisjon i arbeidet med Cyber Security? Hvilke muligheter har det skapt på kort sikt og hva ser dere for dere på lengre sikt? Er det mulighet for flere aktører til å satse innen dette feltet? Hvordan?

Vidar Sandland (Eidsiva):
Utvikling og utnyttelse av ny teknologi blir ofte trukket frem som suksesskriterier for å skape vekst. Hva har Eidsiva gjort, og hvilke resultater har det gitt? Hvordan skal dere fortsette dette arbeidet fremover? Hva kan andre lære?

Are Søby Vindfallet (Making View): På hvilken måte har VR og spill teknologi blitt en viktig del av arbeidet med trening innen fysisk og mental helse? Hvordan kan dette feltet utvikle seg videre?

Sophia Adampor ('verse galley): Sophia tilhører Gen Z som vil ta del i det kommende metaverset, som ifølge McKinsey kan ha en mulig markedsverdi på 5 billioner dollar innen 2030. Metaverset omtales som fremtidens internett og er basert på tre viktige teknologier: XR, Blockchain og AI. Sophia vil utdype hvordan dette vil være en elementær del av fremtidens bærekraftige samfunn i hennes innlegg."

Se også

BANNERE SUMMIT KVITFJELL Praktisk Informasjon konferanser

På scenen 2023

Les mer
BANNERE SUMMIT KVITFJELL Praktisk Informasjon konferanser

Praktisk informasjon

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin