Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Middag og mingling i Hunderfossen Vinterpark - Egen billett må kjøpes.

2. mar. 2023
Kl. 17:45

Når programmet er ferdig 2.mars, inviterer vi til en magisk aften med middag og mingling i Hunderfossen Vinterpark, en kort togtur fra Kvitfjell. Her vil vi få en omvisning og god mat i Trollsalen.

Hunderfossen Vinterpark er utsmykket av Elisabeth Kristensen, som er internasjonalt merittert og Norges eneste heltidskunstner i snø og is. Ved det vakre Eventyrslottet ligger den majestetiske Iskatedralen med sin sakrale stemning – i fullstendig stillhet, der flere brudepar skal gi hverandre sitt ja i vinter. I Kong Valemons isbar får vi servert en deilig isdrink som serveres i ekte isglass.

Vi tar dere også med til Hyperakseleratoren, den nye Flåklypa-attraksjonen, som tar dere med på en forrykende test av et stuttreist og supermiljøvennlig drivstoff. Attraksjonen åpnet i 2020, og mottok Thea Award for verdens beste attraksjon i sin klasse året etter.

Innerst i Ivo Caprinos Eventyrgrotte under Trollet ligger en av Norges mest spesielle restauranter. Trollsalen er skapt av Ivo Caprino og Anders Huuse som Hunderfossens hyllest til Lillehammer-OL i 1994. Her kommer ordet eventyrstemning virkelig til sin rett! Her vil vi få servert et eventyrlig måltid.

Pris: 495 kr inkl. mva. Velges som tilvalg ved påmelding til konferansen.

Hunderfossen1
Hunderfossen3
Hunderfossen2

Se også

BANNERE SUMMIT KVITFJELL Praktisk Informasjon konferanser

På scenen 2023

Les mer
BANNERE SUMMIT KVITFJELL Praktisk Informasjon konferanser

Praktisk informasjon

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin