Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Bilder KPMG artikkel 01

KPMG styrker tilstedeværelsen under arrangementene i Kvitfjell i 2024

14. november 2023

Ser stort potensiale i møteplassene under FIS Ski World Cup i Kvitfjell

KPMG er stolt partner av det norske alpinlandslaget, og vi ser store fordeler ved å bruke møteplassene under FIS Ski World Cup Kvitfjell og Summit Kvitfjell i 2024. Partnerskapet med alpinlandslaget bygger på vår verdi #togetherforbetter som gjenspeiles i våre ansattes holdning om at man er aller best når man jobber sammen. I Kvitfjell får man oppleve hvordan enorme mengder lagarbeid gir resultater i de individuelle prestasjonene i World Cup-løypa. Dette kombinert med den faglige møteplassen for næringslivet muliggjør større engasjement inn i arrangementene.

Bilde KPMG artikkel4 01
Bilder KPMG artikkel 02
KPMG Artikkel5 02

Vi ser verdien av å samle ansatte fra hele Norge for å bygge vår organisasjonskultur, på tvers av regioner, tett på de rå prestasjonene i løypa. Vi skal ha vårt eget telt i målområdet for både interne samlinger og aktiviteter for publikum begge helgene. Hver helg kommer over 300 ansatte til å ta toget til folkefestene i Kvitfjell, og publikum kan komme til KPMG-teltet for servering av kaffe og kanelboller på verdenscupnivå under både herrenes og kvinnenes World Cup-renn i 2024.

Vi engasjerer oss også inn i det faglige programmet på Summit Kvitfjell - Den Nasjonale Vinterkonferansen, hvor KPMG skal på scenen for å dele hvordan vi kan bruke ny teknologi som AI for å oppnå en mer bærekraftig fremtid. For oss er det spesielt verdifullt å få dele kunnskapen vår, og få bygge nettverket vårt i en setting som dette.

Nå gleder vi oss til å heie på idolene våre i vinterparadiset Kvitfjell, og håper selvsagt at vi får noen av våre norske utøvere på pallen i 2024 også.

Oscar Wallin
Head of Brand & Sponsorship KPMG Norway

KPMG6 02

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin