Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Praktisk informasjon

BANNERE SUMMIT KVITFJELL Praktisk Informasjon

Praktisk informasjon for VIP Experience og World Cup Kvitfjell

Overnatting

For å booke overnatting i Kvitfjell, vennligst kontakt vår samarbeidspartner, Hafjell Kvitfjell Booking. Sjekk ut deres hjemmeside for mer informasjon. Der finner du også e-post og telefonnummer.

Det blir fort fullt i Kvitfjell, men det er gode muligheter til å bo i Hafjell og Lillehammer. Se Visit Lillehammer sin side for en god oversikt over alle overnattingstilbud i regionen.

Transport, parkering og lading

Reis klimasmart

Vi ønsker å bidra til minst mulig klimamessig fotavtrykk og derfor oppfordrer vi alle våre besøkende å benytte seg av kollektiv transport der det er mulig.

Det er en glede at togene nå skal stoppe på Kvitfjell!
På lørdag kan du ta toget fra Oslo og gå av på Kvitfjell stasjon som ligger 150 meter fra målområdet, og rekke rennstart! Det er også flere muligheter for å reise hjem med tog, her har du flere valgmuligheter.
Alle tog som passerer Kvitfjell mellom Oslo og Trondheim stopper på Kvitfjell ved behov. For fullstendig rutetabell, sjekk ut SJ sin side.

Målområdet: Det er godt med parkeringsplasser med kort vei til VIP Club Kvitfjell og stolheisen opp til mellomstasjonen og Summit BAR.
Parkering koster 100 kr. og dette går til det lokale Røde Kors-laget.
Mellomstasjonen:
Det er begrenset med parkering på mellomstasjonen, så ønsker du å kjøre helt opp hit anbefaler vi deg å planlegge tidlig ankomst.

Elbillading: Det er gode muligheter for lading av EL-bil på Kvitfjelltunet som ligger kun 4km unna, ved avkjøring fra E6 til Kvitfjell.

SJ NORD Primary Logo
Offisiell samarbeidspartner av Summit Kvitfjell

De 2 VIP lokasjonene

VIP Club Kvitfjell er plasser midt i hjertet av målområdet i Kvitfjell. Hit er er det kort vei fra og til alt. Våre gjester i VIP Club Kvitfjell har også tilbud om å benytte seg av seter på tribunen, så fremt det er ledig plass. Teltet er godt oppvarmet med garderobe ved inngangen. På utsiden av teltet er det et eget uteområdet reservert til VIP Club Kvitfjells gjester.

Summit BAR ligger på toppen av det råeste hoppet i løypa, Russispranget. Du kan ankomme Summit BAR enten til fots eller med ski. Russispranget ligger rett nedenfor mellomstasjonen på Kvitfjell, og det tar ca 5 minutter å gå ned til teltet. Det er ikke muligheter til å kjøre helt frem, og derfor er det utfordrende å komme til lokasjonen hvis du er avhengig av hjelpemidler som krykker eller rullestol.
Teltet er godt oppvarmet, men action skjer ute, så være godt kledd etter været.

Annet

Det vil både filmes og ta stillbilder i alle arenaer, inne som ute. Disse kan bli publisert på våre forskjellige plattformer under og i etterkant av arrangementet.

Har du behov for spesiell tilrettelegging, eller spørsmål om gjennomføring ber vi deg kontakte prosjektleder:
Jonas Kaasa Arntsen+47 970 00 114 // jonas@playroom.no

Generell informasjon

Kvitfjell ligger 204 km nord for Oslo lufthavn Gardermoen, og 61 km nord for Lillehammer.

Fra Gardermoen kan man lett komme seg til Lillehammer med både tog buss og bil. Det er mange daglige togavganger fra Gardermoen til Lillehammer og reisetiden er rett under 2 timer. Med bil så følges bare E6 retning nord mot Hamar og Trondheim.

Distanser:

Oslo Airport Gardermoen - Lillehammer: 150 km
Oslo Airport Gardermoen - Hafjell: 165 km
Oslo Airport Gardermoen - Kvitfjell: 204 km

Tog og buss informasjon:

Tog: www.sj.no / www.vy.no
Buss: www.nor-way.no
Lokal buss: www.innlandstrafikk.no


Praktisk informasjon for konferansen

Overnatting

Årets konferansehoteller er:
Scandic Victoria Lillehammer
Aksjemøllen by Classic Hotels Norway

Begge hotellene ligger i kort gåavstand fra Lillehammer skysstasjon. Overnatting kan bestilles og betales ved påmelding til konferansene.

Ønskes det dobbeltrom eller oppgradering av rom, send henvendelse til Malene Bjørgaas: malene@playroom.no

Transport

Reis klimasmart
Vi ønsker å bidra til minst mulig klimamessig fotavtrykk og oppfordrer alle til å benytte kollektivtransport der det er mulig. Det er enkelt å komme seg til Lillehammer med tog, både fra nord og sør. Det går tog fra Oslo via Oslo Lufthavn hver time, sjekk ut SJ og Vy sine sider for oppdatert ruteinformasjon.

Fra hotellene til konferansearenaen i Kvitfjell går det busser for deltakerne fra Lillehammer skysstasjon.
Torsdag 2. mars - Snowballkonferansen: kl. 08:30
Fredag 3. mars . Russispranget Næringslivskonferansen: kl. 08:00

Retur fra konferansene til Lillehammer skjer med tog.

Hjemreise
SJ tilbyr GRATIS retur fra Kvitfjell "helt hjem" for alle konferansedeltakere.
Alle tog som passerer Kvitfjell mellom Oslo og Trondheim stopper på Kvitfjell ved behov. For fullstendig rutetabell, sjekk ut SJ sin side.

SJ NORD Primary Logo

Parkering og lading
Det er gratis parkering ved konferanseteltet for våre gjester.
Elbillading: Det er gode muligheter for lading av EL-bil på Kvitfjelltunet som ligger kun 4km unna, ved avkjøring fra E6 til Kvitfjell.

Konferansearenaen

Konferansene avholdes i teltet ved målområdet. Vi oppfordrer til å ha med varme klær da vi skal ut å se på World Cup i pausen.

Har du behov for spesiell tilrettelegging, eller spørsmål om gjennomføring ber vi deg kontakte prosjektleder Jonas Kaasa Arntsen med dine behov.
Jonas Kaasa Arntsen: +47 970 00 114 // jonas@playroom.no

Film og bilde

En film- og en stillfotograf vil dokumentere hele arrangementet. Bilder og minnefilm vil deles på vår webside, samt benyttes i markedsføringsøyemed i etterkant.

Se også

BANNERE SUMMIT KVITFJELL Billetter

Billetter

Les mer
Prøvetur 1

Summit Kvitfjell

Les mer
BANNERE SUMMIT KVITFJELL Russispranget historikk 1

Om konferansen

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
MAIN Playroom
Logo dark 002
Innovasjon norge
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002