Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Smaksløype i Ringebu

Banner mal Webside Smaksløype
Landsbyen Ringebu Foto: Stig Walter Nymoen

En unik matopplevelse

Annis Spisested, Hev Ringebu, Værfast og Bjørklund 1925 er alle en del av Landsbyen Ringebu. Her er kvalitet, unik stemning og genuin service blitt en felles merkevare og landsbyen er et populært sted å besøke for både gjennomreisende, hytteeiere og lokalbefolkning.

Nå inviterer de fire ovennevnte bedriftene deg til en unik matopplevelse. Smaksløype i Landsbyen Ringebu blir en helaften med nydelige retter på tallerken, hvor hver rett serveres på et nytt sted, med kun noen få skritt mellom seg. Tema for kvelden er lokale delikatesser fra Gudbrandsdalen, med en spennende vri som gjenspeiler hvert spisested sin unike identitet. Vertskapet på hvert serveringssted brenner for å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Det vil være god tid til å nyte mat og drikke på hvert stopp og du vil bli tatt vare på av et vertskap som sørger for at akkurat ditt følge har alt dere trenger for kvelden. Kanskje deler de også noen lokale hemmeligheter langs veien?

Landsbyen Ringebu er kjent for sitt koselige, og vel bevarte, sentrum. For anledningen byr vi på kveldsåpne butikker, markedsboder med lokale kvalitetsprodukter og live håndverk. Med gjester på besøk ønsker vi å by på det beste av det beste. Kanskje venter det også noen overraskelser i løpet av kvelden.

Velkommen til oss!


Pris:
990 kr eks. mva - inkluderer unik matopplevelse hvor deltagerne er innom 4 ulike serveringssteder i løpet av kvelden. Drikke kommer i tillegg og betales på hvert enkelt stoppested, her har hvert spisested en spennende drikkemeny med et stort utvalg både med og uten %.
Tid:
Arrangementet starter 17.30 og varer til 22.00.
Transport:
Det settes opp buss fra konferanse-arena til Ringebu for våre konferansegjester med avgang 17.00. Det settes opp buss for retur klokken 22.00 fra Ringebu til Vinstra/Hamar (med stoppesteder langs veien).

Møt bedriftene som skal servere deg denne kvelden

Billettknapper10

Værfast

Les mer
Billettknapper8

Hev Ringebu

Les mer
Billettknapper7

Annis

Les mer
Billettknapper9

Bjørklund 1925

Les mer

Se også

Banner mal Webside Billetter

Billetter

Les mer
Banner mal Webside WCK

Summit Kvitfjell

Les mer
Banner mal Webside Foredrag

Konferanseprogram

Les mer
Partnere
Hafjell kvitfjell alpin as logo positiv
Lillehammer logo CMYK
Logo dark 002
Innovasjon norge
Innlandet fylkeskommune liggende pos CMYK
NSF 2
Hallgruppen LOGO
HH block red white larger
DNB logo RGB 0 114 114 solid original 917x469
KPMG Blue CMYK EPS
SJ NORD Primary Logo
2018 RMG logo liggende test
Stående logo
Ringebu komplett
Logo MGR
Inn logo sidestilt svart rgb 002
LRV DLF
Checkin logo purple 002
Tappin